Gruppbokning

Om ni planerar en resa eller ett event för åtta eller fler personer är ni varmt välkomna att bo hos oss på Vandrarhem Stockholm. Våra särskilda bokningsregler gör det enkelt och smidigt att boka rum hos oss. Genom att göra en gruppbokning istället för flera mindre bokningar kan ni undvika att behöva dela rum med andra gäster och ni har dessutom större frihet att avboka enstaka platser eller att ändra namn om det skulle behövas. Det går lika bra att gruppboka gemensamma rum som flera enkelrum.

Hos oss kan ni bo billigt i Stockholm

Att organisera en gruppresa kan vara stressigt och komplicerat. Därför finns vi här för att underlätta för er. När ni kontaktar oss angående en gruppbokning på vårt vandrarhem går vi igenom era förhoppningar och behov, till exempel vilken typ av rum ni önskar och hur många gäster ni är. Det går också bra att låta gästerna själva bestämma vilka rum de vill bo i. Våra gruppbokningar är prisvärda både för er som reser i tjänsten, som ett resebolag med kunder eller för er som reser i privata grupper.

Gruppbokning i Stockholm på ett högklassigt vandrarhem

Vårt vandrarhem har en genomgående mycket hög standard och det finns flera fördelar med att bo hos oss.

  • Vandrarhemmet är väl utrustat med tvättmaskin och kök
  • Flexibla bokningar för att göra det så smidigt som möjligt för gästerna
  • Vi erbjuder allt från VIP-rum till flerbäddsrum, välj det som passar er bäst

Gruppbokningar till bra priser

Om ni letar efter billiga hotellrum i Stockholm så är en gruppbokning hos oss ett bra alternativ. Vi håller alltid låga kostnader men ert exakta pris beror på hur stor er grupp är samt vilka typer av rum ni vill ha. Kontakta gärna oss för att få mer information och diskutera möjligheterna för just er grupp. Vi erbjuder dessutom både frukost, lakan och handduk för samtliga gäster. Med vår gruppbokning i Stockholm behöver ni inte heller betala för ändringar i gästlistan förutsatta att antalet gäster är detsamma.

Vi finns här när ni vill göra en gruppbokning i Stockholm. Vi erbjuder flexibla bokningar samt lakan, frukost och handduk för samtliga gäster.