Billiga hotellrum

Vandrarhem Stockholm ligger på centralt på Söder, bara ett stenkast från kommunikationer och storstadens puls, och hos oss kan du boka billiga hotellrum. Vi kan erbjuda familjerum som rymmer fler personer, och eftersom vi inte tillåter fester kan ni vara säkra på att få en lugn och avkopplande vistelse när ni bor hos oss. Totalt har vi 35 rum i varierande storlekar, vilket gör det möjligt för er att både hitta ett passande enkelrum som att boka plats i ett gemensamt rum med flera bäddar.

Ett vandrarhem med billiga hotellrum i Stockholm centralt

Att välja att bo på vårt vandrarhem är fördelaktigt på flera sätt, oberoende av vilken rumstyp ni väljer. Alla våra rum är försedda med en TV och vi har WiFi i våra lokaler. De flesta rum har konstfönster, lakan och handdukar ingår alltid i våra priser vilket gör att vi särskiljer oss från andra inom vårt område. Istället för att boka hotell som vanligtvis är mycket dyrare kan ni välja att komma till vårt hostel. Vi bjuder våra gäster på en smakrik frukostbuffé, som naturligtvis är inkluderad i rumspriset.

Trevliga och billiga hotellrum i Stockholm

När ni väljer oss istället för att boka hotell kommer ni få bo bekvämt och centralt i moderna rum.

  • Alla rum har tillgång till toalett och dusch
  • På vårt vandrarhem finns gemensamma utrymmen med ett välutrustat kök
  • Våra lokaler ligger nära till affärer, matbutiker och shopping

Ett vandrarhem med bra priser

Om ni vill boka billiga hotellrum i Stockholm är ni välkomna att ta kontakt med oss så hjälper vi er. Vår personal svarar gärna på era frågor och finns tillgängliga för att ge råd om sevärdheter i närområdet när ni väl bor hos oss och vi informerar självklart om ert pris för rum på vandrarhem i samband med att ni gör er bokning. Hos oss kommer ni både sova gott och ha en lugn oas under er vistelse i huvudstaden. Varmt välkomna att ta kontakt med oss!

På vårt vandrarhem kan ni boka billiga hotellrum i Stockholm. Alla rum har tillgång till dusch och kök. Handduk och lakan ingår i priset.