Om oss

Ett vandrarhem i hjärtat av Stockholm

Sedan starten har vi erbjudit moderna och ljusa rum för budgetresenärer som söker ett välutrustat och bekvämt vandrarhem. Vårt fina läge invid Katarina kyrka gör oss till ett perfekt val för den som vill ha gångavstånd till det bästa som Stockholm har att erbjuda. Vi fortsätter ständigt att utveckla vårt utbud genom att ta till oss av den återkoppling som våra gäster ger oss. Till oss kommer såväl turister som affärsresenärer.

Ett boende i anrika kvarter

Är beläget i anrika kvarter som är fyllda av intressant historia. Vi har har lagt ner stor omsorg för att kunna erbjuda en stilren och funktionell inredning. Vi vill vara lite mer än ett vanligt vandrarhem och alla rum har tv, dessutom ingår alltid lakan och handdukar när du bokar hos oss. Vårt etablissemang är ett utmärkt val för familjer, och familjerummet har alla de förnödenheter som gör er semester i Stockholm bekväm.

Ett lugnt vandrarhem i Stockholm

Vi är måna om att samtliga gäster ska ha en lugn och avkopplande upplevelse och därför tillåter vi inga fester i våra lokaler. För den som önskar ta del av huvudstadens nattliv finns det gott om restauranger och barer på bekvämt gångavstånd.

Kontakta oss för mer information om våra olika rumstyper och den service vi kan erbjuda!